Yukarı
Çık
It’s usually one of the most common ways. When the warm-up in the grain heap is noticed, fans are turned on, and the heap is ventilated until the wave of temperature rise disappears.
Despite it seems like a practical solution, it’s a way that is becoming more and more obsolete due to its connection to weather conditions, and the loss of weight because of fast drying of the grains.
Genelde en sık kullanılan yöntemdir, tahılda kızışma olduğu fark edilince fanlar açılır ve kızışma dalgası siloyu terk edinceye kadar havalandırılır.
Pratik bir çözüm gibi görünse de hava şartlarına bağımlı olması ve tahılı hızla kurutarak kilo kaybına yol açması nedeniyle yavaş yavaş terk edilen bir yöntem haline gelmiştir.
Regardless to the temperature and relative levels of moisture, there is a technique called Grain Cooling where controlling the temperature and moisturizing within a silo or a storage manually pumping air, cooling the grains homogenously is possible.
Since you can adjust the relative levels of moisture in addition to the temperature, you can guarantee the healthiest and most ideal storage conditions for your grains using this device.
Dışarıda ki havanın sıcaklık ve bagıl nem durumu ne olursa olsun silo yada depo içine soğukluğu ve nemi sizler tarafından ayarlanan, hava basarak tahılı homojen olarak soğutma işlemine Tahıl Soğutma denir.
Havanın sıcaklık derecesinin yanı sıra bağıl nem oranını da siz ayarlayabildiğiniz için tahılınıza en sağlıklı ve en uygun depolama şartlarını bu cihazla sağlayabilirsiniz.
Fan is removed from the silo, and the Cooling Unit is connected to the silo through an adapter pipe.
Power connection is installed.
Temperature and moisture levels are adjusted on the control panel.
It’s started pressing the button.
Silonun fanı sökülerek bir adaptör boru yardımı ile Sogutma Ünitesi siloya baglanır.
Elektrik baglantısı yapılır.
Kontrol panelinden silo içini sogutacagınız havanın derece ve nem ayarı yapılır.
Start dügmesine basılır.
Tahıl Sıcaklık Takip Sistemleri
Tahıl Soğutma ve İklimlendirme Sistemleri
Tohum Eleme ve Paketleme Hatları
Tahıl bir gıda ürünü olduğundan her daim zararlıların tehdidi altındadır. Özellikle de tahıl veya hava nemli ise küf, mantar, böceklenme, bitlenme veya çimlenme gibi ortamlar hızla oluşabilir. Bu durum tahılın hastalanması demek aynı zamanda ateşinin yükselmesi demektir. Eğer sıcaklığını izlemiyor ve bunun için önlem almıyorsanız değerler o kadar yükselebilir ki ürününüz tutuşabilir ve tüm deponuzda ki tahılı kaybedebilirsiniz.
7/24 Müşteri Destek Hattı
7/24 Müşteri Bilgi Hattı
Tüm hakları saklıdır © 2024 FMS Global
SiteMap| Tasarım : interbim.com